Пиробатерия,36sec,Ф30mm,25s, Saruman's Anger

  • Кат. номер: EC8003/25
58,00 лв.

БАТЕРИЯ“Saruman's Anger ”

25 изстрела

Времетраене 36 сек

I-shape


ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка.Задължителен родителски контрол. Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар.Да се съхранява на сухо и проветриво място.Забранено за употреба от лица под 16г.!


ЕФЕКТ: Брокатена корона със синя опашка, Червен божур и зелена блещукаща върба към зелена опашка,Сини божури и сребърни,блещукащи върби,Сребърен кокос преминаващ в пращяща,сребърна опашка
                        

 

КАТЕГОРИЯ: F2 

1170-F2-02004

ВРЕМЕТРАЕНЕ
36sec
ИЗСТРЕЛИ
25
КАЛИБЪР
30mm

Подобные продукты