EKO пиробатерия,Ф20mm,16s,MIX

  • Кат. номер: EC12812D
15,00 лв.

АТЕРИЯ
"Metis“
16 изстрела
Времетраене 18сек, I-shape

 

 

ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.

Изделието не се държи в ръка.Задължителен родителски контрол.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.
Забранено за употреба от лица под 16г.!

ЕФЕКТ: Червена опашка към червен божур с бял строб ефект; Зелена опашка към жълт божур със зелен строб ефект; златна опашка към син божур със златен строб ефект; Червена опашка към зелен божур с червен строб ефект.

 

 

КАТЕГОРИЯ: F2

1008-F2-69253877

ВРЕМЕТРАЕНЕ
18sec
ИЗСТРЕЛИ
16
КАЛИБЪР
20mm

Подобные продукты