Пиробатерия,Ф20mm,100s,ENIGMA

  • Кат. номер: EC5200 - HT
88,00 лв.

БАТЕРИЯ “Enigma“

100 изстрела, 70 сек.
I-shape

 

ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.
Забранено за употреба от лица под 18г.!

 

ЕФЕКТ: A: Брокатена корона към червени мини,червена опашка към брокатена корона и червен цвят;B: Червени и сини хризантеми разделени от червена опашка;C: Брокатена корона към зелена мина и опашка и към брокатена корона към зелен цвят;D: Пурпурни и зелени хризантеми разделени от от зелени опашки; E: Брокатена корона към синя мина и опашка и към брокатена корона към син цвят;F: Червени и сини хризантеми разделени от синя опашка; G: Сребърна опашка към хризантема;

 

КАТЕГОРИЯ: F3

1395-F3-0425/2016

ВРЕМЕТРАЕНЕ
70sec
ИЗСТРЕЛИ
100
КАЛИБЪР
20mm

Подобные продукты