Римска свещ,L640mm,ф20mm

  • Кат. номер: ER5101
10,00 лв.

РИМСКА СВЕЩ“Fire scorpion”

8 изстрела/1 бр 


ВНИМАНИЕ: Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Вкопайте една трета от римската свещ в земята или я закрепете здраво към твърда и неподвижна подпора, в изправено положение с фитила нагоре.Уверете се, че върхът на римската свещ е над подпората.Отстранете оранжевата обвивка на възпламенителя. Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако  римската свещ не се възпламени, изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка. Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място. Задължително да се продава в стандартна опаковка.Забранено за употреба от лица под 18г.


Ефект:1. Сребърни опашки 2. Зелена опашка 3. Червена опашка 4. Зелена звезда 5. Брокатена корона 6. Зелен строуб 7. Пращене 8. Дъжд


Категория: F3

1395-F3-0117/2012

Характеристики
ИЗСТРЕЛИ
8
КАЛИБЪР
20mm

Подобни продукти