Пиробатерия,Ф20mm,138s,FULL HOUSE

  • Кат. номер: EC12178
105,00 лв.

БАТЕРИЯ“Full House”
138 изстрела
Времетраене 42 сек, Shape-F+I

 

ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка (ако е приложена).Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.

Изделието не се държи в ръка.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.
Забранено за употреба от лица под 18г.!

ЕФЕКТ: Червена опашка към червена вълна с бял строб ефект; Зелена опашка към зелена вълна с червен строб ефект; Жълта опашка към златиста вълна със зелен строб ефект; Пурпурна опашка към пурпурен божур с пращене

 

КАТЕГОРИЯ: F3

 

1395-F3-0123/2013

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
42sec
ИЗСТРЕЛИ
138
КАЛИБЪР
20mm

Подобни продукти