Пиробатерия,65sec,Ф30mm,61s, Galatea

  • Кат. номер: EC12806
110,00 лв.

БАТЕРИЯ“Galatea“

61 изстрела 

Времетраене 65 сек,I-shape 


ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар.Да се съхранява на сухо и проветриво място.Забранено за употреба от лица под 18г.!


ЕФЕКТ: Червена опашка към червена вълна и голяма сребърна хризантема; зелена опашка към зелена вълна и голяма сребърна хризантема; синя опашка към син божур и голяма сребърна хризантема; златна опашка към голяма сребърна хризантема


КАТЕГОРИЯ: F3

1008-F3-69253881

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
65sec
ИЗСТРЕЛИ
61
КАЛИБЪР
30mm

Подобни продукти