Пиробатерия,65sec,Ф30mm,61s, Despina

  • Кат. номер: EC12805
110,00 лв.

БАТЕРИЯ
“Despina“
61 изстрела
Времетраене 65 сек,I-shape

ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.

Изделието не се държи в ръка.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.
Забранено за употреба от лица под 18г.!

ЕФЕКТ: Зелена опашка към брокатена корона и зелен строб; червена опашка към брокатена корона и червен строб; синя опашка към брокатена корона и сини звезди; червена опашка към хризантема, върба и синя далия

КАТЕГОРИЯ: F3

1008-F3-69253881

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
65sec
ИЗСТРЕЛИ
61
КАЛИБЪР
30mm

Подобни продукти