Пиробатерия, 50sec,Ф20mm,100s, Assorted Cake

  • Кат. номер: EC12151
88,00 лв.

БАТЕРИЯ“Assorted Cake”

100 изстрела

Времетраене 50 сек.


ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.Забранено за употреба от лица под 18г.!


ЕФЕКТ:  Батерия от 100 изстрела:I-shape:1.Брокатени мини към червена вълна със зелен строб  2.Червена опашка към червена вълна с краклинг 3.Брокатени мини към жълт и зелен строб 4.Синя опашка към синя и сребърна рибка 5.Свиреща опашка с краклинг         

КАТЕГОРИЯ: F3

1395-F3-0289/2012

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
50sec
ИЗСТРЕЛИ
100
КАЛИБЪР
20mm

Подобни продукти