Пиробатерия,45sec,Ф30mm,49s, Pan

  • Кат. номер: EC12801/49
90,00 лв.

БАТЕРИЯ“Pan“

49 изстрела

Времетраене 45сек

I-shape


ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.Забранено за употреба от лица под 18г.!


ЕФЕКТ: Синя опашка към син и червен строб ефект; зелена опашка към брокатена корона и зелен строб ефект; синя опашка към син и златен строб ефект; червена опашка към брокатена корона и сини звезди; синя опашка към син и бял строб ефект; червена опашка към брокатена корона и червени звезди; Синя опашка към златна палма и към синя хризантема


КАТЕГОРИЯ: F3

1008-F3-69253880

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
45sec
ИЗСТРЕЛИ
49
КАЛИБЪР
30mm

Подобни продукти