Пиробатерия,42sec,Ф20mm,138s, THE HAMMER,4/1

  • Кат. номер: EC12177/138
105,00 лв.

БАТЕРИЯ“The Hammer”

138 изстрела

Времетраене 42 сек

Shape-I+F


ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка (ако е приложена).Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.Забранено за употреба от лица под 18г.!


ЕФЕКТ: Червена опашка към червен и син божур с бял строб ефект; зелена опашка към зелен и лилав божур с бял строб ефект; жълта опашка към лимонено-оранжев божур; пращяща опашка към голяма сребърна хризантема


КАТЕГОРИЯ: F3

1395-F3-0123/2013

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
42sec
ИЗСТРЕЛИ
138
КАЛИБЪР
20mm

Подобни продукти