Пиробатерия,35sec,Ф20mm,100s, Sydney

  • Кат. номер: EC12156/100
88,00 лв.

БАТЕРИЯ“Sydney”

100 изстрела

Времетраене 35 сек.

I-shape


ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.Забранено за употреба от лица под 18г.!


ЕФЕКТ: Зелена опашка към зелен цвят с драконови яйца;червена опашка към червен цвят с драконови яйца;жълта опашка към жълт цвят с драконови яйца;червена опашка към розов цвят с драконови яйца         

КАТЕГОРИЯ: F3     

1395-F3-0289/2012

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
35sec
ИЗСТРЕЛИ
100
КАЛИБЪР
20mm

Подобни продукти