Пиробатерия,30sec,Ф30mm,49s, World peace

  • Кат. номер: EC7128/49
90,00 лв.

БАТЕРИЯ„World peace“

49 изстрела

Времетраене 30 сек


ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка. Използва се само на открито. Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.Забранено за употреба от лица под 18г.!


ЕФЕКТ:Сребърна въртележка,Червена опашка към сребърна върба със строб ефект и червен пистил,Синя опашка към брокатена корона със син пистил,Червена опашка към хризантема с червен и зелен пистил.


КАТЕГОРИЯ: F3

1395-F3-0167/2012

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
30sec
ИЗСТРЕЛИ
49
КАЛИБЪР
30mm

Подобни продукти