Пиробатерия,25sec,Ф20mm,100s, Wonderful world

  • Кат. номер: EC0102/100
90,00 лв.

БАТЕРИЯ“Wonderful world“

100 изстрелa

FAN-shape

Времетраене 25 сек


ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен). Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка. Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре. Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!). В случай, че изделието не успее да се задейства цялостно, изчакайте 15 мин, преди да отидете до него. УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО. Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани, запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени, изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка. Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар.Да се съхранява на сухо и проветриво място. Забранено за употреба от лица под 18г.!


ЕФЕКТ: Ред 1 и 6: Карбонова опашка избухваща в златна върба с бял блясък. Ред 2 и 7: Брокатена опашка избухваща в брокатена корона. Ред 3 и 8: Червена опашка към пурпурна далия с бял блясък. Ред 4 и 9: Сребърна опашка към сребърна палма със зелен блясък. Ред 5 и 10: Зелена опашка към многоцветни божури с пращящи звезди.


КАТЕГОРИЯ: F3

1008-F3-69246327

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
30sec
ИЗСТРЕЛИ
100
КАЛИБЪР
20mm

Подобни продукти