Пиробатерия 150sec,ф18-25-30mm,132s

  • Кат. номер: EC7204
200,00 лв.

БАТЕРИЯ

132 изстрела,

времетраене 150 сек.,I-shape 


ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка. Използва се само на открито. Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.Забранено за употреба от лица под 18г.!


ЕФЕКТ: Червена опашка към червена звезда и пращене; Зелена опашка към лилава и зелена звезда; Зелена опашка към бял строб и червена звезда; Зелена опашка към зелена звезда със забавено пращене; Зелена опашка към зелена звезда и златен блясък; Зелена опашка към червена и зелена звезда със забавено пращене; Червена опашка към червена звезда и бял блясък; Зелена опашка към лилава и зелена звезда със забавено пращене; Червена опашка  към цветен божур; Зелена опашка към зелена звезда и хризантема;


КАТЕГОРИЯ: F3

1395-F3-0182/2012

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
150sec
ИЗСТРЕЛИ
132
КАЛИБЪР
18-25-30mm

Подобни продукти