Пиробатерия,100sec,Ф26mm,100s, Midnight nightmare

  • Кат. номер: EC8010/100
130,00 лв.

БАТЕРИЯ"Midnight nightmare"

Изстрела 100 

времетраене 100сек

I-shape

ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 15м. Задължително е зрителите да бъдат на разстояние не по-малко от 25м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.
Изделието не се държи в ръка. Използва се само на открито. Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар.Да се съхранява на сухо и проветриво място.Забранено за употреба от лица под 18г.!


ЕФЕКТ:   1.Брокатена корона към червено с червена опашка;  2.Брокатена корона към зелено; 3.Червени звезди и звезден дъжд;  4.Лилави звезди и звезден дъжд;  5.Сребърна върба с червен блясък и синя опашка;  6.Сребърна върба със зелен блясък и синя опашка;  7.Червени и зелени звезди към паяк и червена опашка;  8.Червена и зелена далия с бял глитъринг и зелена опашка


КАТЕГОРИЯ: F3

1170-F3-02006

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
100sec
ИЗСТРЕЛИ
100
КАЛИБЪР
26mm

Подобни продукти