Фантастичният пиромюзикъл на Георги и Борислава в Резиденция "ТЕРА"

Фантастичният пиромюзикъл на Георги и Борислава в Резиденция "ТЕРА"
31 август 2020

Вчера беше един магичен ден! Винаги когато екипа ни се подготвяме за подобни поводи, всичко върви с изключителна лекота. Никой не чувства и капка умора, а само ентусиазъм и желание! 

Но снощи беше различно. Въздуха сякаш беше зареден с любовта на прекрасните Георги и Борислава. Усетихме невероятната им енергия още от първия миг, когато дойдоха в офиса ни, за да се запознаем и да ни разкажат за тях, за музиката и приказката, която си представят. Още в този момент ни заразиха с ентусиазъм и неистово желание да сбъднем на яве сънищата на прекрасните ни младоженци.

 

Благодарим на Георги и Борислава, вече известни и като семейство Вачеви, за това че ни гласуваха пълно доверие! Надяваме се, че оправдахме очакванията ви!

Благодарим и на невероятният екип професионалисти на Резиденция "Тера", които осъществиха логистиката на място и ни оказаха пълно съдействие. 

Благодарим на DJ Стамен! Благодарение на когото имахме прекрасно озвучаване на шоуто и прекрасно заредени с добро настроение младоженци, и гости!

И последно, но не на последно място! Благодарим на пиротехническият ни екип, който за пореден път доказа, че за тях осъществяването на тези прекрасни спектакли не е просто работа, а призвание, любов, страст...
Благодарим ви Любо, Живко и Влади!

Подготовка на Пиро-музикално шоу резиденция “Тера”

От ранни зори екипът ни подготвя визоализирането на един прекрасен сън, на прекрасните ни младоженци!

прочети още

Пиромузикално шоу Аполония Ризорт!

Здравейте, Приятели! Ето го и обещаното първо видео, “от зад пулта”, на пиро-шоуто направено специално за Вили и Маринка. В публикацията може да видите и много снимки.

прочети още

Пиро-музикален спектакъл за сватбата на нашите приятели Вили и Марина!

Днес екипът ни се готви да изненада нашите приятели Вили и Марина, бъдещото семейство Вълчеви, с един страхотен пиромюзикъл, на плажа на Аполония Ризорт, Черноморец.

прочети още