ЕКО пиробатерия,Ф25mm,25s,MIX

  • Кат. номер: EC12814A
40,00 лв.

БАТЕРИЯ
"Desdemona“
25 изстрела
Времетраене 27 сек,Ø25mm,I-shape

 

 

ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.

Изделието не се държи в ръка.Задължителен родителски контрол.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.
Забранено за употреба от лица под 16г.!

 

ЕФЕКТ: Червена опашка към чевена вълна със сребърна Хризантема, зелена опашка към зелена вълна със сребърнра Хризантема, жълта опашка към жълта вълна със сребърна Хризантема, лилава опашка към лилава вълна със сребърна Хризантема, сребърна опашка към сребърна вълна със сребърна Хризантема.

 

 

КАТЕГОРИЯ: F2

1008-F2-69253878

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
27sec
ИЗСТРЕЛИ
25
КАЛИБЪР
25mm

Подобни продукти