EKO пиробатерия,Ф20mm,25s,MIX

  • Кат. номер: EC12813B
25,00 лв.

БАТЕРИЯ
"Hyperion“
25 изстрела
Времетраене 21сек,Ø20mm,H-35m,I-shape

 

 

ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.

Изделието не се държи в ръка.Задължителен родителски контрол.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.
Забранено за употреба от лица под 16г.!

ЕФЕКТ: Сребърна опашка към сребърна далия с хризантема; Лилава опашка към лилава далия с хризантема; Оранжева опашка към оранжева далия с хризантема, Лимонова опашка към лимонова далия с хризантема; Синя опашка към синя далия с хризантеми.

 

 

КАТЕГОРИЯ: F2

1008-F2-69253878

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
21sec
ИЗСТРЕЛИ
25
КАЛИБЪР
20mm

Подобни продукти