EKO пиробатерия,Ф20mm,25s,MIX

  • Кат. номер: EC12813D
25,00 лв.

БАТЕРИЯ
"Encelad“
25 изстрела
Времетраене 21 сек,Ø20mm,I-shape

 

 

ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.

Изделието не се държи в ръка.Задължителен родителски контрол.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.
Забранено за употреба от лица под 16г.!

ЕФЕКТ: Червена опашка към червен божур и зелен божур с магически топки; Жълта опашка към жълт божур, морско син божур с магически топки; Лилава опашка към лилав божур и жълт божур с магически топки, Лимонена опашка към розов божур и лимонен божур с магически топки;Златна опашка към краклинг ефект.

 

 

КАТЕГОРИЯ: F2

1008-F2-69253878

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
21sec
ИЗСТРЕЛИ
25
КАЛИБЪР
20mm

Подобни продукти