EKO пиробатерия,Ф20mm,25s,MIX

  • Кат. номер: EC12813C
25,00 лв.

БАТЕРИЯ
"Mimas“
25 изстрела
Времетраене 21 сек, Ø20mm,I-shape

 

 

ВНИМАНИЕ: Изделието съдържа два фитила (основен и резервен).Да се използва само на открито. Избягвайте прегради над изделието! Да не се възпламенява в близост до високи сгради,дървета,други подобни такива и до леснозапалими материали. Установете основният фитил и отстранете оранжевата обвивка.Поставете изделието върху твърда и равна повърхност и го укрепете добре.Стоейки отстрани запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. (Никога не заставайте над изделието!).В случай че изделието не успее да се задейства цялостно,изчакайте 15 мин,преди да отидете до него.УВЕРЕТЕ СЕ,ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ИЗДЕЛИЕТО.Установете втория(резервен)фитил и заставайки отстрани,запалете фитила от към най-отдалечения му край и се отдалечете на не по-малко от 8м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте 15 минути и го обезвредете с вода.

Изделието не се държи в ръка.Задължителен родителски контрол.Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. Да се съхранява на сухо и проветриво място.
Забранено за употреба от лица под 16г.!

ЕФЕКТ: Лилава опашка към лилав божур със зелен блясък; Сребърна опашка към сребърен божур със зелен блясък; Лимонена опашка към лимонен божур със зелен блясък; Оранжева опашка към оранжев божур със зелена блясък; Златна опашка към краклинг ефект със зелен блясък.

 

 

КАТЕГОРИЯ: F2

1008-F2-69253878

Характеристики
ВРЕМЕТРАЕНЕ
21sec
ИЗСТРЕЛИ
25
КАЛИБЪР
20mm

Подобни продукти