Димка с халка,BIG,90sec,YELLOW

  • Кат. номер: EO0301Y
18,50 лв.

ДИМКА“ЖЪЛТА”

1 бр. 


ВНИМАНИЕ: За използване на открито само при скорост на вятъра по-малка от 5m/s.НЕ вдишвайте дима!Винаги носете предпазни очила и ръкавици!Премахнете защитната капачка и освободете щивта. Поставете изделието самостоятелно на земята и с опъната ръка, далеч от лицето, издърпайте щивта силно и рязко. Не дърпайте нагоре! При дърпане може да се предизвикат искри.Отдалечете се незабавно на най-малко 8м.Уверете се, че продуктът няма да се преобърне при използване.НЕ ДРЪЖТЕ в ръка след запалване!
Зрители, животни, прозорци и друга чувствителна собственост трябва да бъде отдалечена на най-малко 8 метра настрани от изделието при използване. Не палете изделието, ако не можете да контролирате точно отсъствието на хора в рамките на безопасното разстояние за изстрелване и/или зоната на опасност!


Забавяне до ефекта: 10 сек.

Информация за съхранение: Съхранявайте изделието на сухо, тъмно място, при температури под 30 ° C, далеч от лесно запалими предмети. Пренасяйте внимателно.Изхвърляне: Ако елементът не се задейства  след запалването, изчакайте 15 минути, след това го поставете в кофа с вода в продължение на най-малко 48 часа и го върнете на търговеца.

Унищожаване: Унищожаване съгласно националните закони за рециклиране или връщане на вносителя.

Ниво на звуковото налягане: 70dBA@8m

Неправилната употреба може да доведе до сериозни наранявания.Забранено за употреба от лица под 18г.


ЕФЕКТ:  Дими 90 сек. в жълт цвят.


КАТЕГОРИЯ: P1

1395-P1-0374/2016

Характеристики
ЦВЯТ
Жълт
ВРЕМЕТРАЕНЕ
90sec

Подобни продукти