Димка с драскало,L200mm,Ф30mm,green

  • Кат. номер: EO0302G
7,50 лв.

ДИМКА“ЗЕЛЕНА”

1 бр. 


ВНИМАНИЕ: За използване на открито само при скорост на вятъра по-малка от 5m/s.НЕ вдишвайте дима!Винаги носете предпазни очила и ръкавици!Завъртете защитната капачка, за да я премахнете. Насочете димката с опъната ръка далеч от Вас и драснете запалителната глава към запалителната повърхност.При запалване може да се предизвикат искри.  Оставете изделието на земята и незабавно се отдалечете на най-малко 8м.Уверете се, че продуктът няма да се преобърне при използване.НЕ ДРЪЖТЕ в ръка след запалване!
Зрители, животни, прозорци и друга чувствителна собственост трябва да бъде отдалечена на най-малко 8 метра настрани от изделието при използване. Не палете изделието, ако не можете да контролирате точно отсъствието на хора в рамките на безопасното разстояние за изстрелване и/или зоната на опасност!

Забавяне до ефекта: 10 сек.

Информация за съхранение: Съхранявайте изделието на сухо, тъмно място, при температури под 30 ° C, далеч от лесно запалими предмети. Пренасяйте внимателно.

Изхвърляне: Ако елементът не се задейства  след запалването, изчакайте 15 минути, след това го поставете в кофа с вода в продължение на най-малко 48 часа и го върнете на търговеца.

Унищожаване: Унищожаване съгласно националните закони за рециклиране или връщане на вносителя.

Ниво на звуковото налягане: 70dBA@8m

Неправилната употреба може да доведе до сериозни наранявания.Забранено за употреба от лица под 18г.


ЕФЕКТ:  Дими 60 сек. в зелен цвят.


КАТЕГОРИЯ: P1

1395-P1-0375/2016

Характеристики
ЦВЯТ
Зелен
ВРЕМЕТРАЕНЕ
60sec

Подобни продукти